Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι
Movies

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Κατά τη διάρκεια της Cinemacon η Sony ανακοίνωσε και επίσημα την τρίτη ταινία του Venom. Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε γνωστή, αφού το μόνο που παρουσιάστηκε ήταν το logo της ταινίας στο τέλος μία συνολικής παρουσίασης, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι το πρότζεκτ προχωράει.

Και ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, αφού οι δύο πρώτες ταινίες έφεραν έφεραν στα ταμεία περίπου 1,5 δισ. δολάρια, με την δεύτερη που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο που μας πέρασε έκανε τότε το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα στην εποχή της πανδημίας αλλά και του μήνα γενικότερα.

Το μοναδικό δεδομένο που υπάρχει είναι ότι ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει στον ρόλο, ενώ μένει να δούμε αν τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και πάλι ο Άντι Σέρκις όπως στο Let there be Carnage.

H Sony συνεχίζει να χτίζει το δικό της σύμπαν γύρω από τον Spider-Man και πλέον έχει μεγαλύτερη ευχέρεια για να ρισκάρει, μετά τη συγκλονιστική επιτυχία του No Way Home που άγγιξε τα δύο δισεκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώ φυσικά τα κέρδη συνεχίζουν να έρχονται από την ψηφιακή και blu-ray κυκλοφορία.

Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα δούμε και τον ίδιο τον Spider-Man σε αυτό το σύμπαν, είτε από τον Τομ Χόλαντ είτε με κάποιον από τους Άντριουτ Γκαρφιλντ ή Τόμπι Μαγκουάιρ να επιστρέφουν.


Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Netflix: Βάζει διαφημίσεις και stop στο μοίρασμα κωδικών

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ