Λύθηκε το μυστήριο του κλειστού φακέλου που παρέδωσαν στην Ολίβια Γουάιλντ
Movies

Λύθηκε το μυστήριο του κλειστού φακέλου που παρέδωσαν στην Ολίβια Γουάιλντ

Μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν στην Cinemacon το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ταινίας της Ολίβια Γουάιλντ. Την ώρα που η σκηνοθέτης του Don’t Worry Darling βρισκόταν στη σκηνή και μιλούσε για την ταινία, ένας άνδρας την πλησίασε και της έδωσε έναν κλειστό κίτρινο φάκελο.

Η Γουάιλντ έμεινε έκπληκτη, αφού δεν το περίμενε και άνοιξε τον φάκελο. Αφού έριξε μια ματιά στα χαρτιά που περιείχε, συνέχισε να μιλάει για την ταινία, παρουσίασε το trailer με το κοινό να χειροκροτεί με ενθουσιασμό.

Οι πρώτες πληροφορίες μετά το περιστατικό, έλεγαν ότι ο άνδρας παρέδωσε στην Γουάιλντ ένα σενάριο, όμως η αλήθεια ήταν αρκετά διαφορετική. Ο φάκελος περιείχε νομικά έγγραφα για την κηδεμονία των δύο παιδιών της με τον Τζέισον Σουντέκις (Τεντ Λάσο). Οι δύο τους χώρισαν το 2020 μετά από εννέα χρόνια σχέσης, αν και δεν είχαν παντρευτεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σουντέκις, αν και ο ηθοποιός ήξερε ότι τα δικαστικά έγγραφα θα έφταναν κάποια στιγμή στην πρώην σύντροφο του, δεν είχε ενημερωθεί για το πώς και το πότε και αρνείται ότι αυτός ήταν που οργάνωσε το σκηνικό.

Το περιστατικό δημιούργησε δικαιολογημένες ανησυχίες στην Cinemacon που διοργανώνεται αποκλειστικά για ανθρώπους του κινηματογράφου και των στούντιο και δεν είναι ανοιχτή για το κοινό, έτσι ο δικαστικός λειτουργός που παρέδωσε τον φάκελο πήρε με κάποιο τρόπο διαπίστευση για να βρεθεί εκεί.

Ολίβια Γουάιλντ


Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!

Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ