To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars
TV

To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars

To πολύ καλό σερί που έχει κάνει το Star Wars με τις σειρές στο Disney Plus, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με τη σειρά της Ahsoka. To trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τρίτης, ξετυλίγει περισσότερο το κουβάρι της ιστορίας, που εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Mandalorian και του Bobba Fet.

O χαρακτήρας που υποδύεται η Ροζάριο Ντόσον συνεχίζει την αναζήτηση του Grand Admiral Thrawn και την βλέπουμε επίσης να φτιάχνει την ομάδα που θα την συντροφεύσει στην περιπέτεια της.

Το τρέιλερ ξεκινά με επιθετικές πράξεις του Baylan Skoll (Ray Stevenson), που κρατά κόκκινο φωτόσπαθο και οι τελικές προθέσεις του είναι ακόμη άγνωστες. «Δεν είμαστε Jedi», λέει ψυχρά.

Βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τον Thrawn (Lars Mikkelsen), που ο Ahsoka πιστεύει ότι σχεδιάζει να επιστρέψει ως «κληρονόμος της Αυτοκρατορίας», ενώ ακούμε τον Ezra Bridger (Eman Esfandi) μέσω ηχογραφημένου μηνύματος. Το τρέιλερ μας δείχνει περισσότερα πλάνα της Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead), τόσο στο πιλοτήριο του Ghost όσο και απευθυνόμενη στην ηγεσία της New Republic, συμπεριλαμβανομένης της Mon Mothma (Genevieve O’Reilly), σε μια παθιασμένη έκκληση.

Τέλος, καταλαβαίνουμε περισσότερα για την τεταμένη σχέση δασκάλου και μαθητευόμενου μεταξύ της Ahsoka και της Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo). «Ο Anakin δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου», λέει η Ahsoka. «Έφυγα μακριά του όπως ακριβώς έφυγα από τη Σαμπίν».

H σειρά κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 23 Αυγούστου με δύο επεισόδια. 

Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: