Star Wars: Η ατάκα του Obi-Wan που προκάλεσε πανηγυρισμούς από τους φανατικούς
TV

Star Wars: Η ατάκα του Obi-Wan που προκάλεσε πανηγυρισμούς από τους φανατικούς

To φινάλε του Obi-Wan Kenobi προβλήθηκε από το Disney Plus την Τετάρτη ολοκληρώνοντας τη νέα σειρά του Star Wars, που μας μετέφερε δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith. Αν δεν το έχετε δει ακόμα προφανώς και ακολουθούν spoilers. 

Η αγωνία για το αν θα επιβιώσουν βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, φυσικά και δεν υπήρχε αφού ξέραμε πολύ καλά ότι έπρεπε να επιζήσουν για να συνεχίσουν οι χαρακτήρες τις πορείες τους όπως καταγράφηκαν στις υπόλοιπες ταινίες του franchise.

Όμως υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που έκαναν σύνδεση της σειράς με τις μελλοντικές περιπέτειες αλλά και με το παρελθόν, γεμίζοντας αρκετά κενά.

Μία από αυτές τις στιγμές, ήταν η πρώτη συνάντηση του Obi-Wan με τον πιτσιρικά Luke Skywalker που συνοδεύτηκε από το περίφημο «Hello there». Αυτή η ατάκα ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον Alec Guinness στην πρώτη ταινία της ορίτζιναλ τριλογίας το 1977, αλλά απέκτησε τη δική της ιντερνετική ζωή μετά το 2005 όταν ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ το λέει ξανά στο Revenge of the Sith.

Όπως ήταν φυσικό η ατάκα που έγινε meme όλα αυτά τα χρόνια, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους φανατικούς του Star Wars που υποκλίθηκαν στο fan service των δημιουργών της σειράς.

Όλα τα επεισόδια του Obi-Wan Kenobi είναι διαθέσιμα στο Disney Plus που ήρθε στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Δείτε όλους τους τίτλους που είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία εδώ


Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ