Σπάσαμε τον κώδικα μορς της νέας σειράς των δημιουργών του Dark
TV

Σπάσαμε τον κώδικα μορς της νέας σειράς των δημιουργών του Dark

Μετά την τεράστια επιτυχία του Dark παγκοσμίως, το Netflix εμπιστευτηκε τους δημιουργούς του για ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχει παρουσιάσει ποτέ. Ο τίτλος της σειράς είναι 1899 και η πρεμιέρα μετά από πολλές καθυστερήσεις -λόγω πανδημίας- αναμένεται να γίνει το Φθινόπωρο.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ μικρό teaser με καταιγιστικές εικόνες και ένα επαναλαμβανόμενο «μπιπ-μπιπ». Επειδή είμαστε καχύποπτοι σκεφτήκαμε ότι κάτι παίζει με τον ήχο και το βρήκαμε. Είναι κώδικας μορς και μας λέει ότι το κανονικό trailer θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 6 Ιουνίου.

Το καστ είναι διεθνές και περιλαμβάνει ηθοποιούς από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και όχι μόνο, με τον κάθε έναν από αυτούς να μιλάει στη σειρά τη μητρική του γλώσσα! Η πλοκή ακολουθεί μία ομάδα μεταναστών που φεύγει από την Ευρώπη με καράβι και προορισμό τις ΗΠΑ για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή. Στη διαδρομή συναντούν ένα άλλο καράβι γεμάτο μετανάστες που είναι όμως ακυβέρνητο και ένα ανεξήγητο γεγονός μετατρέπει το ταξίδι τους σε τρομακτικό εφιάλτη.

Η σειρά έχεις τις υπογραφές των Jantje Friese  και Baran bo Odar που ήταν φυσικά πίσω και από το Dark που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για τρεις σεζόν.


Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Γκρέμισαν το σπίτι του Vinnie Paul στο Τέξας

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ