Γκρέμισαν το σπίτι του Vinnie Paul στο Τέξας
Music

Γκρέμισαν το σπίτι του Vinnie Paul στο Τέξας

Λίγες εβδομάδες μετά την πώληση του σε ιδιωτικό fund το σπίτι του Vinnie Paul στο Άρλινγκτον του Τέξας, γκρεμίστηκε ολοσχερώς. Η κατοικία του ντράμερ των Pantera χτίστηκε το 1995 την εποχή που το συγκρότημα προερχόταν από την κατάκτηση της κορυφής στο Billboard με το Far Beyond Driven.

Λίγο μετά τον θάνατο του το 2018, το σπίτι που είχε πισίνα, σπα και σάουνα ανάμεσα σε άλλα, πωλήθηκε για πρώτη φορά όμως οι νέοι ιδιοκτήτες τότε το διατήρησαν στην αρχική του μορφή.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και μετά τη νέα πώληση αφού στον χώρο υπάρχουν σχέδια για νέα κτίσματα. Όπως είναι λογικό, κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, όμως από το περιβάλλον του Vinnie Paul, τονίζεται ότι έγιναν απόλυτα σεβαστές οι τελευταίες του επιθυμίες. Το σπίτι ήταν μία από τις κατοικίες του Vinnie και χρησιμοποιήθηκε κυρίως για πάρτι που έγραψαν ιστορία στον χώρο.

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο M. Shadows των Avenged Sevenfold δημοσιοποίησε το σχέδιο του να μαζευτούν χρήματα για να σωθεί το σπίτι και να γίνει μουσείο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού το σχέδιο βασιζόταν στα NFT που δεν έχουν και την καλύτερη φήμη πλέον.


Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ