Rings of Power: Δείτε το νέο trailer στο mute, η μουσική επιλογή είναι κακή
TV

Rings of Power: Δείτε το νέο trailer στο mute, η μουσική επιλογή είναι κακή

Το μεσημέρι της Τρίτης δόθηκε στη δημοσιότητα το τελικό trailer για το Rings of Power και εκεί που είχαμε ενθουσιαστεί με όσα είχαμε δει τον προηγούμενο μήνα, μας ξενέρωσε εντελώς. Είμαστε παράξενοι το ξέρουμε.

Ο λόγος δεν είναι ούτε τα πλάνα, ούτε οι διάλογοι ούτε τίποτα από όσα φαίνονται στο trailer. O λόγος είναι η εντελώς εκτός κλίματος μουσική που επιλέχθηκε για το trailer που δεν ταιριάζει καθόλου με το κλίμα της Μέσης-Γης.

Και όλα αυτά, ενώ πριν μερικές μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το εξαιρετικό soundtrack που υπογράφει ο Bear McCreary. Πόσο δύσκολο ήταν να πάρουν κάτι από εκεί; Εντάξει, τέλος η γκρίνια. Το Rings of Power κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια και από εκεί και πέρα θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή έως και τις 14 Οκτωβρίου.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ