Το πρώτο trailer για τη σειρά της Ahsoka είναι εδώ
TV

Το πρώτο trailer για τη σειρά της Ahsoka είναι εδώ

H Ροζάριο Ντόσον επιστρέφει στο ρόλο της Ashoka και μάλιστα με δική της σειρά, τον Αύγουστο και το πρώτο trailer που έκανε πρεμιέρα στην Star Wars Celebration Day του Λονδίνου είναι εδώ.

«Κάτι έρχεται. Κάτι σκοτεινό», λέει η Ahsoka στο ξεκίνημα του τρέιλερ. Τα πλάνα μας δείχνουν, ανάμεσα σε άλλα, την πρωταγωνίστρια σε μάχη ενάντια στα droids, των χαρακτήρων που χρησιμοποιούν φωτόσπαθα με κόκκινες λεπίδες, την Mon Mothma, τον Grand Admiral Thrawn και το αρχαίο droid, Huyang.

H Ροζάριο Ντόσον υποδύθηκε για πρώτη φορά την Ahsoka Tano στη δεύτερη σεζόν του Mandalorian. Εκεί ο Din Djarin την είχε αναζητήσει με την ελπίδα ότι θα εκπαίδευε τον Grogu και θα του μάθαινε να χρησιμοποιεί τη δύναμη. Εκείνη αλλά έγινε σύμμαχος του και συνέχισε τη δική της αποστολή στον εντοπισμό του Grand Admiral Thrawn.

Κατά της διάρκεια της Star Wars Celebration Day, ανακοινώθηκαν και τρεις ταινίες από το ευρύτερο σύμπαν. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

Δείτε το trailer της σειράς: 

Και το επίσημο πόστερ:


Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ