Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα του Mick Mars με τους υπόλοιπους
Music

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα του Mick Mars με τους υπόλοιπους

Το τελευταίο 24ωρο έχει γίνει δημόσια μία τεράστια κόντρα που υπήρχε τους τελευταίους μήνες στο παρασκήνιο ανάμεσα στον Mick Mars και τους υπόλοιπους Motley Crue. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ο κιθαρίστας της μπάντας, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις περιοδείες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε μία εσωτερική κόντρα για τα δικαιώματα.

Και είναι κάτι που δεν μας κάνει καμία εντύπωση αφού μιλάμε για πολλά εκατομμύρια. Τα άλλα τρία μέλη των Motley Crue, θεωρούν ότι η απόσυρση του Mick Mars από τις περιοδείες, σημαίνει και παραίτηση του γενικά από το συγκρότημα και μέσω δικηγόρων προσέφεραν αποζημίωση στον κιθαρίστα με στόχο να μην έχει άλλες απαιτήσεις.

Τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν ότι τον κατηγορούσαν πως κρατούσε πίσω την μπάντα και τα προβλήματα υγείας του, τον εμπόδιζαν να αποδώσει πάνω στη σκήνη. Ο Mars μέσω των ίδιων εγγράφων απαντά ότι ήταν το μοναδικό μέλος που έπαιζε κανονικά και ζωντανά τα μέρη του πάνω στη σκηνή και πως όλοι οι υπόλοιποι είχαν είχαν προηχογραφημένη βοήθεια στο μεγαλύτερο μέρος των συναυλιών.

Μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, η δικηγόρος της μπάντας τόνισε: «Μετά την τελευταία περιοδεία, ο Mick παραιτήθηκε δημόσια από τους Mötley Crüe. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα δεν χρωστούσε τίποτα στον Mick – και με τον Mick να χρωστάει στο συγκρότημα εκατομμύρια προκαταβολές που δεν πλήρωσε – το συγκρότημα πρόσφερε στον Mick ένα γενναιόδωρο πακέτο αποζημίωσης για να τιμήσει την καριέρα του στο συγκρότημα. Χειραγωγούμενος από τον μάνατζερ και τον δικηγόρο του, ο Mick αρνήθηκε και επέλεξε να καταθέσει αυτή την… άσχημη δημόσια αγωγή. Η απόσυρση από την περιοδεία, σημαίνει παραίτηση από το συγκρότημα. Η κύρια λειτουργία του συγκροτήματος είναι να κάνει περιοδείες και να κάνει συναυλίες».

O Mick Mars έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety και μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ. Λέει ανάμεσα σε άλλα ότι ήθελαν να τον διώξουν εδώ και πολλά χρόνια.

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με όλα αυτά που κάνουν. Κουβαλούσα αυτούς τους μπάσταρδους στην πλάτη μου για χρόνια. Νομίζω ότι αυτοί οι τύποι ελπίζουν ότι θα πάω πάσο και θα κάνω πίσω. Γιατί το έχω κάνει πολλές φορές. Αλλά αυτό το πράγμα που βοήθησα να χτιστεί για 41 χρόνια, λυπάμαι, δεν θα μου το πάρετε. Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό. Είναι δικό μου. Το κρατάω. Δεν μπορείς να το έχεις. Συγνώμη. Αλλά είναι καλά προετοιμασμένοι, μπορώ ήδη να σας πω, γιατί τους ξέρω πάρα πολύ καιρό. Αλλά δεν κάνω πίσω. Και θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα δεν τους φοβάμαι, ούτε εκφοβίζομαι ούτε οτιδήποτε άλλο».

Οι Motley Crue είχαν αποφασίσει να αποσυρθούν οριστικά στα τέλη του 2015. Είχαν υπογράψει μάλιστα και συμβόλαιο ότι η μπάντα δεν θα επιστρέψει ποτέ και πως εκείνη η περιοδεία θα ήταν η τελευταία τους. Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε όμως η ταινία The Dirt στο Netflix (που βασιζόταν στην αυτοβιογραφία τους), οδήγησε στην επανένωση και σε περιοδεία με του Def Leppard. Ούτε τότε σταμάτησαν όμως και για φέτος υπάρχουν πολλές συναυλίες στο πρόγραμμα, με τον John 5 να έχει πάρει τη θέση του Mick Mars στη σκηνή.


Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ