Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν
TV

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν

Άλλο ένα μεγάλο πρότζεκτ από το ευρύτερο σύμπαν του Game of Thrones έχει στα σκαριά το HBO, αφού όπως αποκαλύπτει το Variety, ο στόχος αυτή την εποχή είναι να βάλουν τα σκαριά για την ιστορία του Aegon του κατακτητή.

Η σειρά θα εξιστορεί το πώς ο Aegon και οι αδελφές-σύζυγοί του, Visenya και Rhaenys, χρησιμοποίησαν τον στρατό τους και τους τρεις δράκους τους για να κατακτήσουν έξι από τα επτά βασίλεια του Westeros, με εξαίρεση το Dorne.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Aegon I έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Westeros, ο πρώτος που κάθισε στον σιδερένιο θρόνο και ο ιδρυτής της δυναστείας των Ταργκάρυεν. Αυτά τα γεγονότα έλαβαν χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα όσα είδαμε στο «Game of Thrones».

Αυτή τη στιγμή όλα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν υπάρχουν συντελεστές, ενώ δεν γίνεται αναφορά στο αν θα έχει εμπλοκή ο George RR Martin που είχε την επίβλεψη σε όλα τα πρότζεκτ που εξετάστηκαν για να διαδεχθούν το Game of Thrones.

Θα πρέπει να τονίσουμε πάντως ότι από τις ιστορίες που εξετάστηκαν τα τελευταία χρόνια, καμία δεν αφορούσε τον Aegon και την άφιξη του στο Westeros. Η πρώτη σειρά που πήρε το πράσινο φως είναι φυσικά το House of the Dragon. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο με μεγάλη επιτυχία και τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο.


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ