Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;
Movies

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

O John Wick έγινε αγαπημένος ήρωας την τελευταία δεκαετία, για το ξύλο που ρίχνει και όχι για αυτά που λέει. Ακόμα κι έτσι όμως, το μικρό μέγεθος του διαλόγου στην τέταρτη ταινία αποτελεί όπως και να το κάνουμε σημείο αναφοράς.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, που κάθισε και μέτρησε τις λέξεις, ο Κιάνου Ριβς μέσα σε 169 λεπτά λέει συνολικά 380 λέξεις. Και από αυτές περίπου το ένα τρίτο είναι η λέξη «Yeah». Το 10% των λέξεων εμφανίζονται και στο trailer όπου ο ηθοποιός λέει περισσότερα από ακούγονται στα πρώτα 25 λεπτά της ταινίας.

Η μεγαλύτερη πρόταση του πρωταγωνιστή, απευθύνεται στον Hiroyuki Sanada και είναι «You and I left a good life behind a long time ago, my friend». Όπως δήλωσε μάλιστα ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον ίδιο τον Κιάνου Ριβς που αφαίρεσε περίπου τις μισές ατάκες του πρωταγωνιστή από το αρχικό σενάριο.

Η τέταρτη ταινία του John Wick, κάνει καταπληκτική πορεία στα ταμεία και καταφέρνει κάτι πρωτοφανές, αφού για ακόμα μία φορά ξεπερνά τις επιδόσεις της προηγούμενης ταινίας. Το άνοιγμα στην Αμερική έφτασε τα 75 εκατομμύρια δολάρια και το σύνολο των πρώτων ημερών παγκοσμίως άγγιξε τα 140 εκατομμύρια δολάρια.

Και στην Ελλάδα, η ταινία βρέθηκε στην πρώτη θέση του Box Office με 48 εισιτήρια στο πρώτο τριήμερο. Όπως αναφέρει το flix.gr η πρώτη εμφάνιση του Κιάνου Ριβς ως επικηρυγμένου εκτελεστή John Wick, τον Φεβρουάριο του 2015, είχε τετραήμερο άνοιγμα μόλις 6.300 θεατές σε 26 αίθουσες, με τελικό σύνολο 14.823, η δεύτερη, δύο χρόνια μετά, 14.335 σε 34, με σύνολο 58.919, και η τρίτη, την άνοιξη του 2019, 31.789 σε 108, με σύνολο, 95.238. Τούτη εδώ, η τέταρτη, θεωρείται ήδη βέβαιο πως θα ξεπεράσει το φράγμα των 100.000.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: