Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica
Music

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Δέκα μέρες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Metallica και δεν θα αργήσει η ώρα που θα φτιάξουμε τη δική μας ολοκληρωμένη άποψη, όμως προς το παρόν αρκούμαστε στο τι μας μεταφέρουν οι άλλοι. Σε αυτή την περίπτωση η κριτική του αγγλικού Metal Hammer, που άκουσε το άλμπουμ και μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Η βαθμολογία που δίνει το περιοδικό είναι 3.5/5 αστέρια, 7 στα δέκα δηλαδή με έναν… πρόχειρο διπλασιασμό και χαρακτηρίζει ως αδιαμφισβήτητο MVP του άλμπουμ, την ερμηνεία και τη στιχουργική προσέγγιση του James Hetfield. «Σπάνια μέχρι σήμερα μας είχε εξομολογηθεί τόσο βαθιά όπως κάνει στο 72 Seasons», αναφέρει το περιοδικό.

Ποιο είναι όμως το μεγάλο πρόβλημα το άλμπουμ σύμφωνα με την κριτική; Ότι η μουσική που συνοδεύει τις ερμηνείες, δεν στέκεται στο ίδιο επίπεδο. Κι αυτό γιατί σε όλη τη διάρκεια των 77 λεπτών του άλμπουμ, ο τόνος και ο ρυθμός παραμένουν στα ίδια επίπεδα και οι πιο ήρεμες στιγμές απουσιάζουν σχεδόν εντελώς.

Η μοναδική αλλαγή στην ατμόσφαιρα έρχεται στα μισά του εντεκάλεπτου Inamorata, που ρίχνει την αυλαία της νέας δουλειάς με ακουστική κιθάρα και ένα bluesy ρυθμό, με το τραγούδι να χαρακτηρίζεται ως highlight του άλμπουμ.

Να πούμε ότι έγιναν γνωστές οι διάρκειες και για όλα τα τραγούδια και μπορείτε να τις δείτε εδώ:

1. “72 Seasons” 7:39
2. “Shadows Follow” 6:12
3. “Screaming Suicide” 5:30
4. “Sleepwalk My Life Away” 6:56
5. “You Must Burn!” 7:02
6. “Lux Æterna” 3:22
7. “Crown of Barbed Wire” 5:50
8. “Chasing Light” 6:45
9. “If Darkness Had a Son” 6:36
10. “Too Far Gone?” 4:34
11. “Room of Mirrors” 5:34
12. “Inamorata” 11:10

O Lars Ulrich διαβάζει τα σχόλια για τους Metallica στο internet


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: