O Lars Ulrich διαβάζει τα σχόλια για τους Metallica στο internet
Music

O Lars Ulrich διαβάζει τα σχόλια για τους Metallica στο internet

Ένας από εμάς φαίνεται πως είναι ο Lars Ulrich, αφού όπως είπε σε συνέντευξη του στο βρετανικό Metal Hammer, είναι πολλές οι φορές που διαβάζει σχόλια στο internet και ειδικά αυτά που αφορούν τους Metallica.

«Αν αποφασίσεις να μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις σχόλια, τουλάχιστον για μένα, πρέπει να είσαι έτοιμος να μην το πάρεις προσωπικά. Πρέπει να αποστασιοποιηθείς. Αλλά προκαλώ οποιονδήποτε είναι σε συγκρότημα να πει ότι δεν κοιτάει τα σχόλια» είπε αρχικά ο Lars και συνέχισε.

«Για να το ξεκαθαρίσω, δεν κάθομαι στις τέσσερις το πρωί να σκρολάρω ασταμάτητα. Αλλά όταν κυκλοφορείς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση νέα μουσική, όπως κάναμε με το Lux Aeterna, σίγουρα θέλεις να δεις το feedback από το κοινό». 

Οι Metallica κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο 72 Seasons στις 14 Απρίλιου. Μία ημέρα νωρίτερα θα γίνει ένα παγκόσμιο listening party σε κινηματογράφους (και στην Ελλάδα). Κάποιες πρώτες εντυπώσεις που δημοσιεύθηκαν για το άλμπουμ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: