Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens
Music

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens

Η εμφάνιση των Nightwish στο Release Athens στις επτά Ιούνιου θα είναι από τις τελευταίες της μπάντας, σίγουρα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα αν θα περιοδεύσουν ξανά στο μέλλον.

Με ανακοίνωση του το συγκρότημα τονίζει, ότι μετά από τις επτά συναυλίες του Ιουνίου, θα σταματήσουν επ’ αόριστον τις ζωντανές εμφανίσεις και δεν θα περιοδεύσουν για το νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Τονίζουν ότι αυτή η απόφαση είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Nightwish: 

Καθώς η περιοδεία «Human :ll: Nature – World Tour» πλησιάζει στο τέλος της, νιώθουμε ότι τώρα είναι η ώρα να σας πούμε για τα σχέδιά μας για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας.
Μετά τα προγραμματισμένα σόου για τον Ιούνιο του 2023, θα σταματήσουμε για ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις, και δεν θα κάνουμε περιοδεία για το επόμενο άλμπουμ.

Οι λόγοι για αυτήν την απόφαση είναι προσωπικοί, αλλά, όλοι συμφωνούμε, πως αυτή η κίνηση είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και το μέλλον του συγκροτήματος. Να είστε βέβαιοι ότι μας αρέσει ακόμα να δουλεύουμε μαζί και αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της Floor ή με άλλα μεμονωμένα έργα μας.

Ωστόσο, ένα άλμπουμ με 12 νέα τραγούδια θα δει το φως της ημέρας το 2024, όπως και τρία βίντεο! Το συγκρότημα είναι αισιόδοξο για αυτή τη νέα επερχόμενη μουσική περιπέτεια.

Οι Nightwish θα ανοίξουν την αυλαία του Release Athens στις 7 Ιουνίου και όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη μαζί τους εκτός από τους Insomnium θα είναι και οι In Flames. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ. 


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: