Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες - Στη μία επιστρέφει η Rey!
Movies

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες – Στη μία επιστρέφει η Rey!

Πολύ σημαντικά νέα για το μέλλον του Star Wars στους κινημαοτογράφους είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.  Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, ανακοίνωσε ότι έρχονται τρεις νέες ταινίες Star Wars και καμία από αυτές δεν ανήκει στα πρότζεκτ που υπήρχαν στα σκαριά.

Δημιουργοί των ταινιών είναι οι James Mangold (Logan, Indiana Jones and the Dial of Destiny), ο Dave Filoni (The Mandalorian, Ahsoka) και η βραβευμένη με Όσκαρ, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel, Saving Face).

Η ταινία του James Mangold θα μας επιστρέψει στην αυγή των Jedi, ενώ η ταινία του Dave Filoni θα επικεντρωθεί στην εποχή της New Republic και θα κλείσει τις αλληλένδετες ιστορίες στις σειρές Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka και άλλα πρότζεκτ του Disney+.

Η ταινία της Sharmeen Obaid-Chinoy θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Rise of Skywalker και θα δούμε την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της Rey καθώς χτίζει ένα νέο τάγμα Jedi.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία για καμία από τις τρεις ταινίες κάτι που λογικά θα ανακοινωθεί σύντομα.


Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: