Το Netflix πρόσθεσε επιτέλους μία πολύ χρήσιμη λειτουργία
TV

Το Netflix πρόσθεσε επιτέλους μία πολύ χρήσιμη λειτουργία

Από τις 15 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμη και στους χρήστες του Netflix στην Ελλάδα μία εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία. Μέσα από τη διαχείριση του λογαριασμού τους, μπορούν να ελέγχουν ποιες συσκευές συνδέθηκαν πρόσφατα και να αφαιρέσουν όποια θέλουν.

Στην ανακοίνωση του το Netflix τονίζει ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ στις περιπτώσεις που κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό του από κάποιο ξενοδοχείο ή από διαφορετικό σπίτι και ξεχνάει να αποσυνδεθεί. Διαβάστε την ανακοίνωση του Netflix.

Ενόψει της δραστήριας εορταστικής περιόδου, πολλά από τα μέλη μας θα βρίσκονται καθ’ οδόν και θα παρακολουθούν Netflix από όπου κι αν βρίσκονται, κοντά σε συγγενείς και φίλους. Παρόλο που η σύνδεση στον λογαριασμό μας από ένα ξενοδοχείο ή ακόμα από το σπίτι ενός φίλου γίνεται με εύκολο και διαισθητικό τρόπο, πολλοί από εμάς ξεχνάμε να αποσυνδεθούμε.

Σήμερα, εγκαινιάζουμε τη Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών, μια νέα λειτουργία στις Ρυθμίσεις λογαριασμού για να βλέπετε όλες τις πρόσφατες συσκευές που έκαναν streaming από τον λογαριασμό σας και για να αποσυνδέετε συγκεκριμένες συσκευές με ένα μόνο κλικ.

Αυτή η πολυπόθητη λειτουργία που επιτρέπει στα μέλη να διαχειρίζονται την ασφάλεια του λογαριασμού τους είναι πλέον διαθέσιμη στο web για όλα τα μέλη σε όλο τον κόσμο. Καλό ταξίδι!

Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney – Πιάστηκαν όλοι στον «ύπνο»


Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: