Και ο Punisher στη σειρά του Daredevil!
TV

Και ο Punisher στη σειρά του Daredevil!

All-Star Game αρχίζει και θυμίζει η σειρά του Daredevil που θα δούμε στο Disney Plus του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Hollywood Reporter, ο Jon Bernthal έχει συμφωνήσει με τη Marvel και θα επιστρέψει στο ρόλο του Punisher που υποδύθηκε για πρώτη φορά στο σύμπαν του Netflix.

Ο Punisher έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στη δεύτερη σεζόν του Daredevil και ακολούθησε η σόλο σειρά για δύο σεζόν το 2017 και το 2019.

Τα γυρίσματα για τη σειρά θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και θα διαρκέσουν ολόκληρη τη χρονιά, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 18 επεισόδια, αριθμός που την κάνει τη μεγαλύτερη στην ιστορία της πλατφόρμας. Οι Charlie Cox και Vincent D’Onofrio θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα και τους έχουμε ήδη δει στο MCU σε διαφορετικά πρότζεκτ την τελευταία διετία.

To Daredevil: Born Again παίρνει τον τίτλο του από μια εμβληματική ιστορία του Daredevil που δημοσιεύτηκε το 1986, από τον Frank Miller και σχέδια του David Mazzuchelli. Η σειρά αποκλίνει από αυτή την πλοκή, αν και κατά πόσο είναι ασαφές. Ο Punisher, για παράδειγμα, δεν εμφανίστηκε καθόλου ιστορία.

Μιλώντας πρόσφατα για τη σειρά ο Charlie Cox είχε να πει τα εξής: «Είμαι περίεργος να μάθω γιατί επέλεξαν να κάνουν 18 επεισόδια. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει ένα στοιχείο στη σειρά που θα μοιάζει με διαδικαστικό σόου της παλιάς σχολής. Όχι απαραιτήτως με διαφορετική υπόθεση κάθε εβδομάδα, αλλά κάτι που θα μας βάζει βαθιά στον κόσμο του δικηγόρου Matt Murdock και θα μπορούμε να δούμε πώς είναι η ζωή του. Αν αυτό γίνει σωστά και πραγματικά μπει βαθιά σε αυτόν τον κόσμο… Νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον».

H συνεργασία της Marvel με το Netflix ξεκίνησε με την πρώτη σεζόν του Daredevil, πίσω στο 2015. Η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της πλατφόρμας. Η πρώτη σεζόν της Jessica Jones γνώρισε αποθεωτικές κριτικές, ενώ αντίστοιχα θερμή ήταν και η υποδοχή για το Luke Cage.

Τα πράγματα στράβωσαν με το Iron Fist, που θάφτηκε από τους κριτικούς, ενώ το 2017 φτάσαμε στην ένωση των χαρακτήρων με το Defenders. Στη δεύτερη σεζόν του Daredevil είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Punisher που προβλήθηκε για δύο σεζόν.

Τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών άρχισαν το 2018 όταν η Disney έκανε γνωστό ότι θα δημιουργήσει τη δική της streaming πλατφόρμα. Οι πρώτες σειρές που κόπηκαν από το Netflix ήταν Luke Cage και Iron Fist και ακολούθησε το Daredevil λίγο μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν, ενώ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 είχαν κοπεί όλες. Βάσει συμφωνίας, η Marvel δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους χαρακτήρες σε δικά της πρότζεκτ για μία διετία.


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ