Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία
Music

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Gothic metal… γεύση, θα έχει η φετινή Eurovision, αφού οι Lord of the Lost πήραν την πρόκριση για τον διαγωνισμό από τον τελικό της Γερμανίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Το τραγούδι της μπάντας έχει τίτλο Blood and Glitter και σάρωσε στην ψηφοφορία του κοινού, αφού ήρθε πρώτο και με μεγάλη διαφορά, αντισταθμίζοντας έτσι τις ψήφους της κριτικής επιτροπής που τον είχαν φέρει στην πέμπτη θέση.

Ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, αφού η περσινή νικήτρια, Ουκρανία, προφανώς δήλωσε αδυναμία να κάνει τη διοργάνωση. Η Γερμανία θα διαγωνιστεί κατευθείαν στον τελικό, χωρίς να περάσει τη διαδικασία του ημιτελικού.

Οι Lord of the Lost έχουν 15 χρόνια καριέρας στην πλάτης του με οκτώ άλμπουμ. Το πιο πρόσφατο κυκλοφόρησε τη χρονιά που πέρασε, ενώ το καλοκαίρι τους είδαμε στο ΟΑΚΑ ως support στη συναυλία των Iron Maiden.

Δείτε την εμφάνιση που τους έδωσε την πρόκριση στο βίντεο που ακολουθεί: 


Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια

Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ