Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια
Music

Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια

‘Οπως είχε προαναγγελθεί, ο Marty Friedman ανέβηκε στη σκηνή με τους Megadeth για τρία τραγούδια, στη συναυλία της μπάντας στο Budokan της Ιαπωνίας. Έπαιξαν μαζί τα Countdown to Extinction, Tornado of Souls και Symphony of Destruction.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ολόκληρη την κοινή εμφάνιση.

«Όταν ο Marty μας είπε ότι μπορεί να παίξει μαζί μας, σκέφτηκα ότι ήταν καταπληκτικό. Θα είναι τόσο διασκεδαστικό να ενωθούν στη σκηνή ο Kiko και ο Marty γιατί και οι δύο είναι ιδιοφυίες στην κιθάρα. Έτσι όλο αυτό μοιάζει σαν γενέθλια και Χριστούγεννα ταυτόχρονα» ήταν το σχόλιο του Dave Mustaine όταν έγινε η ανακοίνωση.

«Έχουμε πολύ καιρό να εμφανιστούμε στην Ιαπωνία. Σκέφτηκα ότι το να καλέσω τον Marty ήταν η σωστή κίνηση. Οι Megadeth δεν συνηθίζουν να έχουν καλεσμένους στη σκηνή. Δεν είμαστε μπάντα που τζαμάρει. Ρώτησα τον Kiko πώς νιώθει για αυτό και δεν έχει πρόβλημα αφού έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παίξιμο του».

«Έχει περάσει πολύς καιρός, 23 χρόνια, από τότε που μοιράστηκα τη σκηνή με τον Dave Mustaine και φτιάξαμε μουσική μαζί. Από τότε οι διαδρομές μας ήταν εντελώς διαφορετικές. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαι πολύ περήφανος για τον ρόλο που έπαιξα στην κληρονομιά και την ιστορία των Megadeth» τόνισε από την πλευρά του ο Marty Friedman. 

O Friedman αποτέλεσε μέλος της χρυσής εποχής των Megadeth, με πρώτη εμφάνιση στο Rust in Peace και συνέχισε στα Countdown… to extinction, Youthanasia και Cryptic Wrtings. Το Risk που ακολούθησε ήταν και η τελευταία δουλειά του με το συγκρότημα.

Το 2015 είχαν γίνει προσπάθειες για επανένωση εκείνου του line up με τον Nick Menza στα ντραμς, ενώ ο Dave Ellefson είχε ήδη επιστρέψει τότε. Η δουλειά χάλασε στο οικονομικό, αφού κυρίως ο Friedman που ζει και εργάζεται στην Ιαπωνία όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει καλό όνομα στη χώρα με πολλούς δίσκους, εμφανίσεις αλλά και συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές.


Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!

Η αυτοβιογραφία του Brian Johnson των AC/DC κυκλοφορεί και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ