Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks
Music

Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Την επιστροφή των Ghost στη χώρα μας, μετά από εννέα χρόνια ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας το Athens Rocks που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Μαζί τους θα είναι οι Candlemass και άλλα συγκροτήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η άφιξη των Ghost μετά από εννέα χρόνια και ενώ στο μεταξύ έχουν γιγαντωθεί στο εξωτερικό και παίζουν σε αρένες, αποτελεί τεράστια υπόθεση για την ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν σήμερα και οι τιμές ξεκινούν από τα 52 ευρώ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, τo πιο δυνατό μουσικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει με μια συγκλονιστική συναυλιακή εμπειρία.

Οι καθηλωτικοί Ghost του Papa Emeritus IV και των Nameless Ghouls έρχονται στη χώρα μας στα πλαίσια του Imperatour, για να μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται το δημοφιλέστερο metal συγκρότημα των τελευταίων ετών. Άλλωστε, στους δηλωμένους φαν τους ανήκουν οι Dave Grohl και James Hetfield, ενώ μπήκαν στο μέσο αμερικανικό σπίτι παίζοντας στο Jimmy Kimmel Show.

Πέρα από τη sui generis θεατρικότητα, το μυστήριο γύρω από την ταυτότητά τους και τις συζητήσεις για το αν τελικά είναι metal, οι Σουηδοί στο τέλος της ημέρας παίζουν ένα εξαιρετικό feel-good μουσικό ιδίωμα που μιλάει τόσο στη Generation Z όσο και σε όσους μεγάλωσαν στα ένδοξα ‘80s. Προσκυνούμε.

Μαζί τους οι επικοί Candlemass, ιστορικό συγκρότημα με φανατικούς οπαδούς και ένα από τα Βig Four του doom metal, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους συμπατριώτες τους δημιουργώντας το απόλυτο metal line-up του φετινού καλοκαιριού στο AthensRocks Festival.

Πληροφορίες:
Τα εισιτήρια για το Athens Rocks Festival ξεκινούν από 52€

(Δεν περιλαμβάνει το επιπλέον 10% κόστος έκδοσης).

http://www.ticketmaster.gr

Η πώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (211-1981535).

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΩΛΗΣΗ HARD COPY ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ.

athens rocks ghost


Έφυγε από τη ζωή ο Gary Rossington, το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ο James Hetfield σε ταινία μαζί με τον Τύριον του Game of Thrones

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ