Ο James Hetfield σε ταινία μαζί με τον Τύριον του Game of Thrones
Music

Ο James Hetfield σε ταινία μαζί με τον Τύριον του Game of Thrones

Ρόλο στο γουέστερν με τίτλο The Thicket, θα έχει ο James Hetfield όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η ταινία αποτελεί πρότζεκτ που προσπαθούσε να υλοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια ο Πίτερ Ντίνκλατζ του Game of Thrones που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και στην παραγωγή.

Μαζί τους θα είναι ανάμεσα σε άλλους οι  Juliette Lewis (Yellowjackets), Esmé Creed-Miles (Hanna), Levon Hawke (The Crowded Room) και Leslie Grace (In The Heights). Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε τον frontman των Metallica σε ταινία  μετά τη μικρή συμμετοχή του ως σερίφη στο Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile του 2019. 

Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό άνδρα, τον Τζακ, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή για να σώσει την αδερφή του,  αφού την απήγαγε μία βίαιη δολοφόνος με το όνομα Cut Throat Bill (Lewis) και η συμμορία της. Για να τη σώσει, ο Τζακ ζητά τη βοήθεια ενός πανούργου κυνηγού επικηρυγμένων (Dinklage), ενός αλκοολικού που σκάβει τάφους και μιας πανούργας… πόρνης (Grace). Η ομάδα ακολουθεί τον Cut Throat Bill στη θανατηφόρα ουδέτερη χώρα, γνωστή ως The Big Thicket – ένα μέρος όπου βασιλεύει το αίμα και το χάος.

Ο James Hetfield είναι πολύ απασχολημένος αυτή την εποχή, αφού ετοιμάζεται με τους υπόλοιπους Metallica να κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο 72 Seasons που έρχεται τον Απρίλιο και στη συνέχεια θα βγουν σε περιοδεία, που φυσικά δεν θα περάσει από τη χώρα μας.

Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια

Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ