Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Metallica
Music

Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Metallica

Μας χωρίζουν 45 μέρες από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Metallica και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης, το τρίτο single μέσα από το 72 Seasons.

Ο τίτλος του είναι If Darkness Had a Son και είχαμε πάρει μία γεύση τις προηγούμενες ημέρες, από την καμπάνια της μπάντας στο tiktok, με κάθε μέλος του συγκροτήματος να μπαίνει ξεχωριστά στο intro του τραγουδιού.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι Metallica θα διοργανώσουν θα διοργανώσουν στις 13 Απρίλιου σε κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο ένα listening party όπου θα ακουστούν φυσικά για πρώτη φορά τα τραγούδια του 72 Seasons, με την μπάντα να μιλάει για κάθε ένα ξεχωριστά.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 2 Μαρτίου και τότε θα μάθουμε αν θα υπάρξει ανάλογη ενέργεια και στην Ελλάδα κάτι που είναι πολύ πιθανό. Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 14 του μήνα, που στη χώρα μας είναι και Μεγάλη Παρασκευή, άρα η προβολή είναι προγραμματισμένη για μεγάλη Πέμπτη.

Το 72 Seasons έρχεται επτά χρόνια μετά το Hardwired …to self destruct και περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια. Έχουμε ήδη ακούσει το Lux Aeterna και το Screaming Suicide.


Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια

Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: