Ο James Hetfield ντύθηκε Eddie Munson για το Halloween
TV

Ο James Hetfield ντύθηκε Eddie Munson για το Halloween

James Hetfield: To crossover ανάμεσα στους Metallica και το Stranger Things ήταν από τις στιγμές που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα για τη χρονιά που φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της και την ημέρα του Halloween είχαμε το full circle.

Ο χαρακτήρας του Eddie Munson είναι εμπνευσμένος από την εμφάνιση μεταλάδων της δεκαετίας του 80, με τον James Hetfield να είναι φυσικά μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της εποχής. Έτσι, το γεγονός ότι για το Halowenn ντύθηκε Eddie Munson, είναι σαν να ντύθηκε στα πρότυπα του 20χρονου εαυτού του. (Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Metallica στο τέλος του κειμένου.

Στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Stranger Things είδαμε τον χαρακτήρα του Eddie Munson στην πιο metal… συναυλία ever, αφού έπαιξε το Master of Puppets στην κορυφή τροχόσπιτου μέσα στο Upside Down. Το τραγούδι απέκτησε δεύτερη ζωή, 36 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αφού πήγε σε υψηλές θέσεις των charts σε Αμερική και Αγγλία, ενώ σάρωσε και σε τις streaming πλατφόρμες.

View this post on Instagram

A post shared by Metallica (@metallica)


Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ