House of the Dragon: Άλλαξαν τα πλάνα για τη δεύτερη σεζόν
TV

House of the Dragon: Άλλαξαν τα πλάνα για τη δεύτερη σεζόν

Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon να είχε δέκα επεισόδια, όμως τελικά αυτό αλλάζει και ο επόμενος κύκλος της σειράς θα είναι μικρότερος. Όπως αποκαλύπτει το Deadline οι δημιουργοί της σειράς σε συνεργασία με το HBO καταλήγουν σε οκτώ επεισόδια και υπάρχει λόγος που έχει να κάνει με τα σχέδια για το μέλλον.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο στόχος είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία και για την τρίτη σεζόν που έχει ήδη πάρει ανεπίσημα το πράσινο φως. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι για να μπορέσει η σειρά να φτάσει τις τέσσερις σεζόν, με βάση το υλικό του Martin, θα πρέπει τα επεισόδια να είναι λιγότερα.

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι, ότι πολύ υλικό που υπήρχε στον σχεδιασμό για την δεύτερη σεζόν, μεταφέρεται στην τρίτη, έτσι υπάρχουν ήδη βάσεις για τη συνέχεια περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο τις καθυστερήσεις.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα και ο στόχος είναι η πρεμιέρα να γίνει το καλοκαίρι του 2024, δύο ολόκληρα χρόνια δηλαδή μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Θυμίζουμε ότι το Game of Thrones διατήρησε τον αριθμό των δέκα επεισοδίων για έξι σεζόν, πριν φτάσουμε στα επτά και τα έξι των δύο τελευταίων σεζόν της σειράς. Το House of the Dragon βασίζεται το Fire & Blood του George RR Martin που έχει ενεργό ρόλο στην παραγωγή και είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ιστορία χρειάζεται να φτάσει μέχρι τις τέσσερις σεζόν για να ειπωθεί με πιο ολοκληρωμένο τρόπο.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ