Το φινάλε του Last of Us θα προκαλέσει μεγάλο διχασμό στο κοινό
TV

Το φινάλε του Last of Us θα προκαλέσει μεγάλο διχασμό στο κοινό

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της πρώτης σεζόν του Last of Us, ξεκίνησε αφού μένουν μόνο έξι μέρες μέχρι το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στην Αμερική. Η σειρά έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, αφού η τηλεθέαση στην Αμερική ανεβαίνει κάθε εβδομάδα, κάτι πρωτοφανές για τέτοιου τύπου πρότζεκτ, έτσι φτάσαμε στα 8,1 εκατομμύρια τηλεθεατές την βραδιά που προβλήθηκε το όγδοο επεισόδιο. Μία αύξηση που φτάνει 74% σε σχέση με την πρεμιέρα.

To trailer για το φινάλε έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και αυτό η Ellie λέει στον Joel ότι θα πρέπει να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Η Bella Ramsey που υποδύεται την Ellie, μιλώντας στη βρετανική Vogue, προειδοποίησε ότι τα όσα θα δούμε θα διχάσουν το κοινό. Φυσικά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά είναι σίγουρο ότι όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι που ενέπνευσε τη σειρά, θα έχουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους απλούς τηλεθεατές.

Το προτελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «When We Are in Need», μεταδόθηκε την Κυριακή, 5 Μαρτίου. Είδε την Ellie να συναντά τον μυστηριώδη ιεροκήρυκα David και το δεξί του χέρι James (Troy Baker) ενώ φρόντιζε τον τραυματισμένο Joel (Pedro Pascal) στο χιονισμένο Κολοράντο. Τα πράγματα στραβώνουν εντελώς όταν ο David (Scott Shepherd) αποκαλύπτει τις προθέσεις του και τα όσα έχει κάνει στην κοινότητα, κάτι που οδηγεί σε μια μία δραματική και βίαιη τελική αναμέτρηση.

To Last of Us έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, όμως με τους ρυθμούς που κινούνται οι σειρές αυτού του επιπέδου τα τελευταία χρόνια, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν χρειαστεί να περιμένουμε μια διετία για να τη δούμε στις οθόνες μας.

Αυτό είναι το trailer για το μεγάλο φινάλε: 


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ