Έφυγε από τη ζωή ο Kevin Conroy, η φωνή του Batman
TV

Έφυγε από τη ζωή ο Kevin Conroy, η φωνή του Batman

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο Kevin Conroy, η φωνή των Batman: The Animated SeriesBatman Beyond αλλά και του video game franchise Arkham.

«Ο Κέβιν ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας ηθοποιός τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ – ήταν ένας αγαπημένος φίλος για 30 και πλέον χρόνια, του οποίου η ευγένεια και το γενναιόδωρο πνεύμα δεν γνώριζαν όρια», δήλωσε ο βραβευμένος με Emmy Andrea Romano. «Η ζεστή καρδιά του Κέβιν, το απολαυστικό βαθύ γέλιο και η αγνή αγάπη για τη ζωή θα είναι μαζί μου για πάντα».

«Ο Κέβιν ήταν η τελειότητα», πρόσθεσε ο Μαρκ Χάμιλ, χάρισε τη φωνή του στον Τζόκερ ως αντίπαλο του Conroy και του Batman. «Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη και τον αγαπούσα σαν αδερφό. Νοιαζόταν πραγματικά για τους ανθρώπους γύρω του – η ευπρέπειά του έλαμψε μέσα από ό,τι έκανε. Κάθε φορά που τον έβλεπα ή μιλούσα μαζί του, η διάθεσή μου ήταν ανεβασμένη».

H στιγμή που σφράγισε την κληρονομία του ήρθε στο Batman: The Animated Series του 1992, που αποτέλεσε και την πρώτη voice over δουλειά του. Πήγε στην αρχική audition με την ελπίδα να πάρει τον ρόλο του Χάρβεϊ Μπούλοκ.

«Από όλους τους χαρακτήρες της DC, από όλο το σύμπαν των κινουμένων σχεδίων, ο Batman είναι ένας κλασικός χαρακτήρας τύπου Σαίξπηρ. Όλη του η ζωή είναι ένα ελληνικό δράμα. Είναι τόσο επικό» δήλωσε ο Conroy σε συνέντευξη του πέρυσι.  «Βρήκα κάπως αυτόν τον χαρακτήρα στην audition, απλώς αυτοσχεδιάζοντας. Ουσιαστικά με προσέλαβαν επί τόπου και είχαν δει πάνω από 500 άτομα».

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: