Χάος στην κεντρική σελίδα του Facebook: Τι έχει συμβεί με το timeline
TV

Χάος στην κεντρική σελίδα του Facebook: Τι έχει συμβεί με το timeline

Από το πρωί της Τετάρτης οι χρήστες του Facebook βλέπουν μία εντελώς σχιζοφρενική μορφή του timeline τους. Η ροή έχει γυρίσει σε δημοσιεύσεις με χρονική σειρά με τον κύριο όγκο αυτών να προέρχεται από άγνωστους που ποστάρουν ασταμάτητα σε σελίδες σελέμπριτι, ηθοποιών, μουσικών.

Αν έχετε κάνει like σε σελίδες συγκροτημάτων, που φυσικά και έχετε κάνει αυτή την ώρα πιθανότατα βλέπετε συνεχόμενες δημοσιεύσεις από followers των System of a Down, Slipknot κτλ

Το πρόβλημα δεν είναι τοπικό αλλά εντοπίζεται παγκοσμίως, με τους χρήστες, να σπεύδουν σε άλλα social media όπως το twitter για να ρωτήσουν τι συμβαίνει. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από το Facebook για το πρόβλημα που λογικά είναι κάποιο bug. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι bug, εκτός και αν κάποιος αποφάσισε ότι αυτή είναι μια καλή και εφαρμόσιμη ιδέα για ένα νέο timeline. Δεν είναι. Update: Λίγο μετά τις 11 το πρωί το πρόβλημα φάνηκε να περιορίζεται. 

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ