Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου για την τελευταία σεζόν του Stranger Things
TV

Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου για την τελευταία σεζόν του Stranger Things

H τέταρτη σεζόν του Stranger Things που προβλήθηκε σε δύο μέρη το καλοκαίρι που μας πέρασε, θεωρείται από πολλούς η καλύτερη της σειράς και έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο φινάλε που θα έρθει με τον επόμενο κύκλο. Για να δούμε όμως τα τελευταία επεισόδια θα χρειαστεί να περάσει πολύ καιρός και σίγουρα δεν θα είναι μέσα στο 2023.

Αυτό που μάθαμε από τώρα είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου, που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Stranger Things Day, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία είναι σημαδιακή, αφού στο σύμπαν της σειράς αυτή είναι η μέρα που εξαφανίστηκε ο Will στην πρώτη σεζόν.

Ο τίτλος είναι «The Crawl» και μπορεί από δύο λέξεις να μην μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα, αλλά οι θεωρίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πιο διασκεδαστική από αυτές λέει ότι ο τίτλος είναι μια αναφορά στο Master of Puppets των Metallica και στον στίχο «Come Crawling Faster, Obey Your Master».

Το τραγούδι ακούστηκε φυσικά στο φινάλε της σεζόν, με τον χαρακτήρα του Eddie Munson να το παίζει στην κιθάρα μέσα στο upside dοwn για να τραβήξει την προσοχή των πλασμάτων πάνω του. Κάτι που κατάφερε και έπεσε νεκρός.

Η θεωρία για τον τίτλο του επεισοδίου της σειράς, λέει ότι ο Vecna θα επιχειρήσει να αναστήσει τον Eddie και να τον χρησιμοποιήσει στον πόλεμο που θα ακολουθήσει. Θα περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει, αλλά το βλέπουμε αρκετά πιθανό, οι δημιουργοί με κάποιον τρόπο να βάλουν τον Eddie ξανά στη σειρά, αφού ο χαρακτήρας αγαπήθηκε φανατικά από το κοινό.


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ