Αυτό είναι το trailer για το τελευταίο επεισόδιο του Walking Dead
TV

Αυτό είναι το trailer για το τελευταίο επεισόδιο του Walking Dead

Μία μεγάλη τηλεοπτική πορεία φτάνει στο τέλος της την Κυριακή, αφού το Walking Dead ρίχνει την αυλαία του μετά από 11 σεζόν και συνολικά 12 χρόνια στις οθόνες μας. Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να έχει διάρκεια 60 λεπτά καθαρού τηλεοπτικού χρόνου και έχει στόχο να ολοκληρώνει την ιστορία αλλά και λογικά να βάλει τις βάσεις για τα spin-off που θα ακολουθήσουν.

Οι δημιουργοί της σειράς υπόσχονται εκπλήξεις, χωρίς να μπαίνουν φυσικά σε λεπτομέρειες για το αν θα έχουμε κάποια μεγάλη επιστροφή (όπως του Ρικ ή της Μισόν για παράδειγμα). Προς το παρόν δεν έχουμε τίτλο ούτε για τη σειρά του Ντάριλ που θα εξελίσσεται στην Ευρώπη, ούτε για αυτή του Ρικ και της Μισόν και αυτό που κρατάμε είναι ότι το πρότζεκτ για τον Νίγκαν και τη Μάγκι που λογικά θα είναι το πρώτο που θα δούμε, μετονομάστηκε από Isle of the Dead σε Dead City.

Αυτό που ακολουθεί είναι το μικρό trailer για το τελευταίο επεισόδιο και περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα μήπως και δούμε ακόμα ένα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το AMC τα έχει κάνει εδώ και χρόνια μαντάρα με το πρόμο της σειράς. Και όχι μόνο. Αλλά ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα καλύτερα.

https://youtu.be/B7YijN-HMGE


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ