Τρία εκατομμύρια εισιτήρια η περιοδεία των Iron Maiden - Τα 80.000 στην Ελλάδα
News

Τρία εκατομμύρια εισιτήρια η περιοδεία των Iron Maiden – Τα 80.000 στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες έπεσε η αυλαία για την τεράστια περιοδεία των Iron Maiden που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018! Υπήρξε φυσικά ένα μεγάλο κενό λόγω της πανδημίας και στο ενδιάμεσο η μπάντα κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ, με τρία τραγούδια από το Senjutsu να μπαίνουν στο setlist του φετινού σκέλους.

Ο Rod Smallwood με μήνυμα του ευχαρίστησε το κοινό που έδωσε βροντερό παρών, ενημερώνοντας ότι πάνω από τρία εκατομμύρια εισιτήρια κόπηκαν σε 139 συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν σε 33 χώρες. Στην Ελλάδα φυσικά τους είδαμε δύο φορές, το καλοκαίρι του 2018 αλλά και τον Ιούλιο που μας πέρασε και με δικούς μας πρόχειρους υπολογισμούς λέμε ότι περίπου 80.000 άνθρωποι τους είδαν στη χώρα μας. Αν ήταν παραπάνω μην μας πυροβολήσετε.

«Εκ μέρους της μπάντας, θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν αυτή την περιοδεία του “Legacy” μια τόσο ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία. Πρώτα και πιο σημαντικό εσείς, οι οπαδοί, ειδικά εκείνοι που επηρεάστηκαν από προβλήματα που προκλήθηκαν από την πανδημία που οδήγησε στο να αναβληθούν τα σόου του 2020 όχι μόνο μία αλλά δύο φορές!

Εκτιμούμε πολύ, την υπομονή και την καλή θέλησή σας να κρατήσετε τα εισιτήριά σας και να περιμένετε μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να φέρουμε την παράσταση «Legacy» σε εσάς Είστε πραγματικά οι καλύτεροι και το να παίξει η μπάντα μπροστά σε πάνω από 3 εκατομμύρια από εσάς κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης περιοδείας ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα, γι’ αυτό ευχαριστώ τον καθένα από εσάς που το κάνατε αυτό δυνατό και το κάνατε απίστευτα διασκεδαστικό για το συγκρότημα που απολάμβανε σχεδόν κάθε λεπτό στη σκηνή» ανέφερε στη δήλωση του ο μάνατζερ των Iron Maiden.

Το συγκρότημα θα ξεκουραστεί το επόμενο διάστημα και το 2023 θα ξεκινήσει την The Future Past Tour που θα επικεντρωθεί σε τραγούδια από το Somewhere in Time και το Senjutsu. Και μπορεί προς το παρόν στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί να μην βλέπουμε την Ελλάδα, αλλά όπως λέει ο Smallwood η περιοδεία θα συνεχιστεί και το 2024, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε!


Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ