Το Thor: Love and Thunder έρχεται στο Disney Plus
News

Το Thor: Love and Thunder έρχεται στο Disney Plus

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους, το Love and Thunder του Thor έρχεται στο Disney Plus. Η ταινία του Τάικα Γουαϊτίτι θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 8 Σεπτεμβρίου ανήμερα της Disney Plus Day.

To Love and Thunder μπορεί να μην έκανε τρομερά εντυπωσιακή πορεία στα ταμεία, όμως έφτασε σχεδόν στα επίπεδα της προηγούμενης ταινίας, με εισπράξεις 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

H ταινία βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς.

Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir.

Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ