Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica
News

Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica

Πολλοί πιστεύουν ότι το tribute των Tenacious D, που μιλάει για το καλύτερο τραγούδι στον κόσμο, αναφέρεται στο Stairway to Heaven των Led Zeppelin, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το είχε δηλώσει και παλαιότερα το συγκρότημα, αλλά το επανέλαβε σε νέα συνέντευξη στο βρετανικό Metal Hammer.

H έμπνευση ήρθε από το One των Metallica. O Kyle Gass και ο Jack Black είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα το καλοκαίρι του 1989 και μάλιστα προσπάθησαν να γράψουν ένα τραγούδι. Ο τίτλος του ήταν Melissa.

«Συνειδητοποιήσαμε αμέσως αφού γράψαμε αυτό το τραγούδι, ότι ήταν κακό και ότι δεν επρόκειτο να γίνουμε μια σοβαρή μπάντα που θα έγραφε σοβαρά τραγούδια», είπε ο Black. «Ποτέ δεν ήθελα να το τραγουδήσω ζωντανά γιατί ήταν πολύ ντροπιαστικό και αρκετά συναισθηματικό».

«Πραγματικά, το πρώτο τραγούδι με το οποίο δεθήκαμε, ήταν το One των Metallica. Το έβαλα και είπα στον Kyle ότι είναι το καλύτερο τραγούδι στον κόσμο» πρόσθεσε ο Black με τον Kyle Gass να τονίζει: «Αυτή ήταν η πραγματική έμπνευση του Tribute».


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ