Στους Muse το rock βραβείο στα EMA του MTV
News

Στους Muse το rock βραβείο στα EMA του MTV

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία τα EMA του MTV και οι rock στιγμές της τελετής ανήκαν ολοκληρωτικά στους Muse. Το συγκρότημα έπαιξε ζωντανά το Will of the People μέσα από το ομώνυμο νέο άλμπουμ τους, ενώ πήρε και το rock βραβείο.

Υποψήφιοι στην κατηγορία μαζί τους ήταν ακόμα, οι Foo Fighters, Maneskin, Red Hot Chili Peppers, Liam Gallagher, αλλά και οι Killers με τον μέσο όρο ηλικίας να ξεπερνάει επικίνδυνα τα 40-45 και μόνο τους Ιταλούς να τον κατεβάζουν λίγο.

Τα περισσότερα βραβεία της βραδιάς πήγαν στην Taylor Swift (4), όχι φυσικά για το πρόσφατο άλμπουμ της αλλά για τη νέα έκδοση του Red που κυκλοφόρησε πέρυσι τέτοιες μέρες. Ο Harry Styles που είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες (7) πήρε μόνο ένα βραβείο, αυτό για το καλύτερο live.

Τώρα, το γιατί συνεχίζει να δίνει μουσικά βραβεία το MTV, που δεν προβάλλει καθόλου μουσική είναι μια άλλη κουβέντα. Είναι σαν να επιλέγουμε εμείς εδώ τις καλύτερες δισκοκριτικές της χρονιάς ενώ δεν κάνουμε δισκοκριτικές.

Anyway, δείτε την εμφάνιση των Muse με το Beautiful People. Ωπ, μας συγχωρείτε. Το Will of the People εννοούσαμε.


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ