Ο Rob Halford τραγούδησε το Jolene με την Dolly Parton
News

Ο Rob Halford τραγούδησε το Jolene με την Dolly Parton

Οι Judas Priest μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου, σε μία τελετή που τους βρήκε μαζί στη σκηνή με τον KK Downing μετά από 13 χρόνια. Και όχι μόνο, αφού και ο Les Bings έπαιξε ντραμς μαζί τους για πρώτη φορά από το 1979.

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν η Dolly Parton, που αν και αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα αποδεχθεί την είσοδο της, τελικά άλλαξε γνώμη και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με πολλούς καλλιτέχνες.  Ανάμεσα τους ήταν και ο Rob Halford που τη συνόδευσε στο Jolene, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Νωρίτερα, ο Alice Cooper που έκανε την παρουσίαση των Judas Priest είπε τα εξής για τη μπάντα:  «Καθόρισαν τον ήχο που ξέρουμε ως heavy metal. Και τι μπορείς να πεις για τη φωνή του Rob Halford; Κραυγές με τεράστιο εύρος. Δεν υπάρχει συναίσθημα που να μην μπορεί να εκφράσει. Στη σκηνή πετούν σπίθες και είναι μία από τις πιο δυνατές live μπάντες όλων των εποχών. Κουβαλούν τη σημαία του Hard Rock και του Heavy Metal εδώ και 50 χρόνια, χωρίς να υποκύπτουν στις μόδες ή να υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο. Πετούν ψηλά απόψε και το δικαιούνται απόλυτα».

Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ