Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του νέου άλμπουμ των Metallica
Music

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του νέου άλμπουμ των Metallica

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, οι Metallica έχουν ετοιμάσει ένα event για τους fans και συγκεκριμένα στις 13 Απρίλιου σε κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο, θα διοργανωθεί ένα listening party όπου θα ακουστούν φυσικά για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του “72 Seasons”, με την μπάντα να μιλάει για κάθε ένα ξεχωριστά.

Στην Ελλάδα οι προβολές θα γίνουν στα Village Cinemas και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά συνολικά σε τέσσερις πόλεις (Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα). Η προβολή είναι μία για κάθε αίθουσα, έτσι όπως καταλαβαίνετε τα εισιτήρια αναμένεται να εξαφανιστούν σύντομα. Τρέξτε να προλάβετε με ένα κλικ εδώ. Στην Αθήνα οι προβολές θα γίνουν σε Mall, Άγιο Δημήτριο, Ρέντη και Παγκράτι.

H επίσημη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Metallica είναι προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου και μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει τρία single, με πιο πρόσφατο το If Darkness Had a Son.

Σύνοψη: 

Πρώτοι στα Village Cinemas θα ακούσουμε, μέσω ειδικής film προβολής, το νέο album των Metallica, 72 Seasons, μια μέρα πριν από την κυκλοφορία του με καταιγιστικό ήχο! Το 72 Seasons είναι το πολυαναμενόμενο 12ο studio album των Metallica, του οποίου προηγήθηκε το πρώτο single “Lux Aeterna”.

Το film 72 Seasons – Global Premiere θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με όλα τα μέλη των Metallica, στο οποίο εμβαθύνουν στην προέλευση και τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια καθώς και συνοδευτικά music videos για κάθε κομμάτι του album. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους fan, να βιώσουν το album 72 Seasons ολοκληρωτικά και για πρώτη φορά.


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: