Τον Οκτώβριο το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys
Music

Τον Οκτώβριο το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys

Λίγες ώρες μετά τη πρώτη ζωντανή εκτέλεση ενός νέου τραγουδιού στη Ζυρίχη, οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ. Η έβδομη δουλειά της μπάντας έχει τίτλο «The Car» και στο εξώφυλλο βλέπουμε απλά ένα αυτοκίνητο πάνω σε μία ταράτσα. Πως βρέθηκε εκεί; Πως θα φύγει από εκεί; Κανείς δεν ξέρει και μάλλον δεν θα μάθουμε και ποτέ.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, ανάμεσα τους και το I Ain’t Quite Where I Think I Am που έπαιξαν ζωντανά την Τρίτη. Δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τη στούντιο εκτέλεση, αν και λογικά αυτό θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Η deluxe έκδοση βινυλίου (limited grey vinyl, a tip on sleeve, mounted gloss cover image) θα είναι διαθέσιμη μέσα από το AM Official Store. Επίσης, μια ακόμη έκδοση βινυλίου (custard coloured) θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσα από ανεξάρτητα δισκοπωλεία και τα καταστήματα HMV. Το “The Car” επίσης, θα κυκλοφορήσει σε standard έκδοση βινυλίου, CD, κασσέτα και ψηφιακά.

Αυτό είναι το track listing για το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys και αμέσως μετά ακολουθεί το εξώφυλλο:

There’d Better Be A Mirrorball
I Ain’t Quite Where I Think I Am
Sculptures Of Anything Goes
Jet Skis On The Moat
Body Paint
The Car
Big Ideas
Hello You
Mr Schwartz
Perfect Sense

PRE ORDER

https://arcticmonkeys.ffm.to/store

arctic monkeys


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

Επιτέλους: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το Last of Us του HBO

Αυτή είναι η μουσική στους τίτλους αρχής του Rings of Power

Red Hot Chili Peppers: Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ