Τέλος τα χρώματα για τους Baroness: Ακούστε το νέο single
Music

Τέλος τα χρώματα για τους Baroness: Ακούστε το νέο single

Τέσσερα χρόνια μετά το Gold & Grey, οι Baroness είναι ξανά εδώ με το πρώτο άλμπουμ της νέας τους εποχής. Και όταν λέμε νέα εποχή, εννοούμε τα χρώματα που έδιναν τους τίτλους στις πέντε προηγούμενες δουλειές του. Μας τελείωσαν αυτά.

Ο νέος δίσκος του συγκροτήματος έχει τίτλο Stone και κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου και το πρώτο single είναι ήδη διαθέσιμο στο βίντεο που έρχεται στο τέλος. Ο frontman του συγκροτήματος, John Baizley, μιλώντας για τη νέα δουλειά τους, τονίζει την ανάγκη που έχουν να κάνουν συνεχώς κάτι καινούργιο και θεωρεί ότι το Stone είναι μια αντάνακλαση αυτής της άποψης.

«Ένα σημαντικό στοιχείο των BARONESS είναι ότι δεν μας αρέσει να επαναλαμβάνουμε τους εαυτούς μας. Όλα έχουν να κάνουν με την προθυμία να ρισκάρουμε. Όταν ήμουν νεότερος, όλο το νόημα της μουσικής ήταν να είμαι διαφορετικός, να μην κάνω το ίδιο πράγμα και όχι να ακούς τους γονείς ή να παίζεις με τους κανόνες.

Αυτό είναι κάπως ανόητο, αλλά στην πράξη, λειτουργεί. Είναι πραγματικά τρομακτικό να είσαι στον έκτο δίσκο στην καριέρα σου και να πιστεύεις ότι θα πρέπει να συμβαδίσεις με την ιστορία σου αντί να προσπαθείς να δημιουργείς κάτι νέο συνεχώς. Έτσι, συνεχίσαμε να εφευρίσκουμε συνεχώς, για να δούμε πού μας πάει. Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος είναι μια καλή αντανάκλαση αυτής της άποψης. Το “Stone” είναι πολύ πιο ζωντανό και πιο άμεσο». 

Stone track listing:
01. Embers
02. Last Word
03. Beneath The Rose
04. Choir
05. The Dirge
06. Anodyne
07. Shine
08. Magnolia
09. Under The Wheel
10. Bloom

Το Last Word των Baroness προστέθηκε ήδη στη λίστα μας HOT ROXX στο Spotify.


Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Walking Dead: Η πρώτη σκηνή από τη σειρά του Daryl τον φέρνει στη μέση του ωκεανού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: