Walking Dead: Η πρώτη σκηνή από τη σειρά του Daryl τον φέρνει στη μέση του ωκεανού
TV

Walking Dead: Η πρώτη σκηνή από τη σειρά του Daryl τον φέρνει στη μέση του ωκεανού

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που το Walking Dead έριξε την αυλαία του και πλέον περνάμε στο επόμενο στάδιο του franchise που έρχεται με τα spin off. To Dead City που μας δείχνει τις περιπέτειες του Negan με τη Maggie στο Μανχάταν έκανε την πρεμιέρα του βράδυ της Κυριακής και αμέσως μετά προβλήθηκε το πρώτο teaser για τη σειρά του Ντάριλ που θα εξελίσσεται στη Γαλλία.

Και πως θα βρεθεί στη Γαλλία θα ρωτήσετε. Λογικά μέσω θάλασσας, αλλά πρώτα πρέπει τον σώσουν από τη μέση του ωκεανού που τον βρίσκουμε στις πρώτες εικόνες. Είναι αναίσθητος και πάνω σε μία αναποδογυρισμένη βάρκα.

https://youtu.be/6iJaycLOWmw

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το φθινόπωρο και θα προβάλλεται από την Cosmote TV.

Στη νέα σειρά, ο εξουθενωμένος Ντάριλ Ντίξον (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Ντάριλ θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις.


Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ