Συναυλίες το μεσημέρι; Η ιδέα της Jamie Lee Curtis για όσους κοιμούνται νωρίς!
Music

Συναυλίες το μεσημέρι; Η ιδέα της Jamie Lee Curtis για όσους κοιμούνται νωρίς!

H Jamie Lee Curtis μιλώντας στο Hollywood Reporter έκανε (ως αστείο) μία πρωτότυπη πρόταση σε μεγάλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Να αρχίσουν να κάνουν συναυλίες το μεσημέρι για να διευκολύνουν όσους κοιμούνται νωρίς.

«U2, παίξτε μεσημέρι. Coldplay, παίξτε μεσημέρι. Τι λέτε για μία συναυλία στις 12 το μεσημέρι; Ε; Bruce Springsteen, παίξε μεσημέρι. Είσαι μεγάλος, γιατί δεν με αφήνεις να έρθω να σε δω και εγώ. Μία το μεσημέρι, δύο το μεσημέρι σε ένα θέατρο στη Νέα Υόρκη. Έτσι θα έρθω στην πεντάωρη συναυλία σου και θα έχω επιστρέψει σπίτι για να κοιμηθώ μέχρι τις 19.30» τόνισε η 64χρονη ηθοποιός.

Να σας πούμε όμως κάτι; Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις συναυλίες με δύο μπύρες πριν ανοίξουν οι πόρτες, δέκα μπύρες μέσα, ξύλο στο mosh-pit από τα support μέχρι τους headliners, τρία stage-diving, που στο τελευταίο δεν μας έπιασαν και καταλήξαμε στο πάτωμα και όταν ανοίξαμε ξανά τα μάτια μας ήμασταν σε ένα κρεβάτι ανάμεσα σε έναν άγνωστο άνδρα και μία άγνωστη γυναίκα με αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη ενώ ψάχναμε το πορτοφόλι μας, αλλά… Κάτι θέλαμε να πούμε τώρα αλλά μάλλον πρέπει να είμαστε πιο νηφάλιοι στις συναυλίες.

Και όσο μεγαλώνεις η αλήθεια είναι ότι το θέλεις το πιο νωρίς εκτός και αν θέλεις να συνεχίσεις με δύο μπύρες πριν ανοίξουν οι πόρτες, δέκα μπύρες μέσα, ξύλο στο mosh-pit από τα support μέχρι τους headliners, τρία stage-diving, που στο τελευταίο δεν θα μας πιάσουν και θα καταλήξουμε λιπόθυμοι στο πάτωμα και όταν ανοίξουμε ξανά τα μάτια μας θα είμαστε σε ένα κρεβάτι ανάμεσα σε ΤΡΕΙΣ άγνωστους άνδρες και ΤΡΕΙΣ άγνωστες γυναίκες με αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη, ενώ ψάχνουμε το πορτοφόλι μας. Συμβαίνουν αυτά.


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ