Στιγμές από την αποθέωση για τους Manowar στο Release Athens
Music

Στιγμές από την αποθέωση για τους Manowar στο Release Athens

Η μεγάλη επιστροφή των Manowar στο Release Athens μετά τον θρίαμβο του 2019, ήταν όπως την περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί τους που κατέκλυσαν την Πλατεία Νερού.

Από νωρίς, χιλιάδες θεατών αποθέωσαν τους Meden Agan που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και η συνέχεια με τους symphonic metallers, Rhapsody of Fire να ανεβάζει συνεχώς την ένταση της ημέρας.

Οι Rotting Christ παρέδωσαν μια… κολασμένη εμφάνιση, που απέδειξε ξανά το μεγαλείο τους με τον Σάκη Τόλη δίνει το σύνθημα!

Η περίφημη πλέον φράση του Orson Welles “ladies and gentemen, from the United States Of America, all hail Manowar” ήταν απλά το έναυσμα για δύο ώρες που θα μείνουν αξέχαστες.
Με συμμετοχές-έκπληξη επί σκηνής, των James Cosmo Κωνσταντίνου Καζάκου και Chiara Tricarico ακούσαμε το πολυναμενόμενο “The Revenge Οf Odysseus” σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Τα “Warriors Οf Τhe World United” , “Sign Οf Τhe Hammer”, “Hail Αnd Kill”, “Battle Hymn” ακούστηκαν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια με τον Joey DeMaio και τον συγκλονιστικό Εric Adams να ευχαριστούν το καλύτερο metal κοινό!

https://youtu.be/sCj6clG22ks

https://youtu.be/Uk-D4F-VVmg

https://youtu.be/Fl6g7OC5xA4

https://youtu.be/7zx84hJJ0zk

 

  

 

 

 

     
   

 

  


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ