Spoiler: Το νέο setlist των Ghost που θα φέρουν και στην Ελλάδα!
Music

Spoiler: Το νέο setlist των Ghost που θα φέρουν και στην Ελλάδα!

H αυλαία της καλοκαιρινής περιοδείας των Ghost άνοιξε το βράδυ της Κυριακής στη Γαλλία και αυτή τη φορά έχουμε και εμείς ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού τους περιμένουμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια στις 25 Ιουνίου για το AthensRocks.

Και επειδή το συγκρότημα σπάνια αλλάζει το setlist του, τα τραγούδια που έπαιξαν θα είναι (σχεδόν) σίγουρα και αυτά που θα ακούσουμε στη χώρα μας. Έχουμε λοιπόν έξι από το Impera με το Respite on the Spitalfields να μπαίνει και αυτό στη λίστα για πρώτη φορά ως κλείσιμο του κανονικού set, τέσσερα από το Prequelle, τρία από το Meliora και από δύο για τα Infestissumam και το single, Seven inches of Satanic Panic.

Από το Phantomime που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, οι Ghost παίζουν προς το παρόν μόνο το Jesus He Knows Me των Genesis, ενώ για το Encore βγαίνουν με το Kiss the Go-Goat και ολοκληρώνουν την εμφάνιση του με τα Dance Macabre και Square Hammer.

Αυτό είναι ολόκληρο το setlist: 

Kaisarion
Rats
Faith
Spillways
Cirice
Hunter’s Moon
Jesus He Knows Me
Ritual
Call Me Little Sunshine
Con Clavi Con Dio
Watcher in the Sky
Year Zero
He Is
Miasma
Mary on a Cross
Mummy Dust
Respite on the Spitalfields
Encore:
Kiss the Go-Goat
Play Video
Dance Macabre
Play Video
Square Hammer


Οι πρώτοι στίχοι του Cobain για το Smells Like Teen Spirit

Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost

Το άλμπουμ που παραλίγο να διαλύσει τους Parkway Drive αλλά τελικά τους έσωσε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: