Οι Rolling Stones έγιναν οι πρώτοι με άλμπουμ στο top 10 της Αμερικής σε επτά δεκαετίες
Music

Οι Rolling Stones έγιναν οι πρώτοι με άλμπουμ στο top 10 της Αμερικής σε επτά δεκαετίες

Αυτό είναι σίγουρα ένα ρεκόρ που μόνο οι Rolling Stones θα μπορούσαν να σπάσουν, αφού με την τρίτη θέση που πήρε το Hackney Diamonds στο Billboard, έγιναν οι πρώτοι καλλιτέχνες με άλμπουμ που μπήκε στο top10 σε επτά διαφορετικές δεκαετίες. Από την δεκαετία του ’60 μέχρι και αυτή που διανύουμε δηλαδή.

Άλλο ένα ρεκόρ που ήταν δικό τους και επεκτάθηκε, είναι ότι πλέον έχουν 38 άλμπουμ στο top 10 της Αμερικής, τα περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Στην Αγγλία πήγαν στο νούμερο ένα με τη νέα τους δουλειά και αυτή είναι η έκτη δεκαετία που το καταφέρνουν. Μόνο στην πρώτη δεκαετία του νέου αιώνα δεν είχαν άλμπουμ στην κορυφή, αφού το Bigger Bang του 2005 είχε φτάσει στο νούμερο 2 και οι συλλογές τους λίγο πιο χαμηλά.

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ που περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια, τα οποία έγραψαν οι Mick Jagger και Keith Richards, εκτός από τρία κομμάτια στα οποία συμμετείχε στη δημιουργία τους και ο Αμερικανός συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και παραγωγός Andrew Watt, που έχει δουλέψει με Post Malone, Iggy Pop & Elton John.

Ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου υπάρχουν δύο στα οποία είχαν δουλέψει με τον Charlie Watts πριν τον θάνατο του, ενώ στο άλμπουμ έχουν συνεισφέρει και οι Elton John στο πιάνο για το τραγούδι “Live By The Sword”, Paul McCartney στο μπάσο για το τραγούδι “Bite My Head Off”, ενώ η Lady Gaga τραγουδάει μαζί με τον Jagger στο Sweet Sounds of Heaven.


Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ