Οι Rolling Stones άρχισαν το teasing για το νέο τους άλμπουμ
Music

Οι Rolling Stones άρχισαν το teasing για το νέο τους άλμπουμ

Έξι μήνες μετά τις πληροφορίες ότι ετοιμάζουν νέο άλμπουμ, οι Rolling Stones άρχισαν την προώθηση της νέας τους δουλειάς, που θα είναι η πρώτη μετά το θάνατο του ντράμερ τους, Charlie Watts. Και το κάνουν με παιχνιδιάρικό τρόπο.

Τα στοιχεία ήρθαν μέσα από μία διαφήμιση σε τοπική εφημερίδα, που προωθεί την εταιρεία Hackney Diamonds. Στο logo της εταιρείας υπάρχει πάνω από το «i» η περίφημη γλώσσα του συγκροτήματος, ενώ το μήνυμα σε αυτή περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά από την πορεία της μπάντας όπως Satisfaction, Gimme Shelter και Shattered.

Άλλο ένα στοιχείο είναι η χρονολογία ίδρυσης της εταιρείας (1962), που είναι ίδια με το ξεκίνημα της μπάντας και τέλος όταν πας να βάλεις το mail σου για περισσότερες πληροφορίες οδηγείσαι σε περιβάλλον της Universal, που είναι η δισκογραφική εταιρεία της μπάντας. Σύμφωνα πάντα με τη διαφήμιση, τα νέα αναμένονται τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Το τελευταίο κανονικό στούντιο άλμπουμ των Rolling Stones ήταν το Bigger Bang που είχε κυκλοφορήσει το 2005, ενώ το Blue & Lonesome του 2016 περιείχε μπλουζ διασκευές. Θυμίζουμε επίσης ότι στις αρχές της χρονιάς υπήρχαν φήμες ότι στη νέα τους δουλειά θα συμμετέχουν τα δύο εν ζωή μέλη των μεγάλων «αντιπάλων» τους (Beatles), οι Paul McCartney και Ring Starr.

Και όλα αυτά, ενώ ο Mick Jagger έκλεισε πρόσφατα τα 80 του χρόνια, με τον Keith Richards να σβήνει και αυτός τα ίδια κεράκια τον Δεκέμβριο, ενώ ο… πιτσιρικάς της υπόθεσης, Ronnie Wood, έκλεισε τα 76 τον Ιούνιο.


Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ