Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix
TV

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Ένα νέο σύμπαν μας περιμένει στο Netflix, από 22 Δεκεμβρίου. Από τον Ζακ Σνάιντερ, τον σκηνοθέτη των “300”, “Άνθρωπος από Ατσάλι” και “Army of the Dead”, έρχεται το REBEL MOON, ένα επικό event επιστημονικής φαντασίας για τη δημιουργία του οποίου αφιερώθηκαν δεκαετίες.

Όταν μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία δέχεται απειλή από τις στρατιές μιας τυραννικής δύναμης, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), ένα μυστηριώδες άγνωστο πλάσμα μεταξύ των χωριανών, γίνεται η καλύτερη ελπίδα τους για την επιβίωση.

Έχοντας αναλάβει να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα τη βοηθήσουν στο απίθανο έργο να τα βάλει με την Κοσμική Μητέρα, η Κόρα συγκεντρώνει μια μικρή ομάδα πολεμιστών, μεταξύ των οποίων άνθρωποι απ’ έξω, αντιστασιακοί, χωρικοί και ορφανά πολέμου από διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι προσβλέπουν στη λύτρωση και την εκδίκηση.

Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου Βασιλείου πλησιάζει απειλητικά τα πιο απίθανα φεγγάρια, μια μάχη για τη μοίρα ενός γαλαξία παίρνει μορφή και, στην πορεία, ένας νέος στρατός ηρώων γεννιέται.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ