Το rock πεθαίνει ξανά: Επιστρέφει στο hip-hop ο Machine Gun Kelly
Music

Το rock πεθαίνει ξανά: Επιστρέφει στο hip-hop ο Machine Gun Kelly

Αν και αναβίωσε την προηγούμενη διετία, το rock ως είδος ετοιμάζεται να πεθάνει ξανά, αφού όπως δήλωσε ο Machine Gun Kelly στο επόμενο άλμπουμ του θα επιστρέψει στο hip-hop.

«Θα κάνω ένα rap άλμπουμ για μένα. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Αν συνεχίσω να κάνω κάτι για να αποδεικνύω πράγματα σε άλλους, πρώτον θα τρελαθώ και δεύτερον δεν θα είναι καλό το προϊόν» τόνισε σε συνέντευξη του.

«Έκανα τα δύο άλμπουμ επειδή το ήθελα. Τώρα θέλω το κοινό να νοσταλγήσει αυτό τον ήχο. Θα κάνω την περιοδεία και μετά θα επιστρέψω εκεί που είχα μείνει με το Hotel Diablo και θα αναπτύξω τις ιστορίες ως ράπερ προσπαθώντας να βρω νέους ήχους για τον hip-hop χαρακτήρα του Machine Gun Kelly» κατέληξε μιλώντας στο Audacy.

Τα δύο πρόσφατα άλμπουμ του Machine Gun Kelly αποτέλεσαν τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του αφού πήγαν κατευθείαν στο νούμερο ένα του Billboard με τον ήχο τους να κινείται σε pop-punk μονοπάτια σε μία αναβίωση του είδους που επέστρεψε στο προσκήνιο την τελευταία τριετία.

Η κόντρα του με τον Corey Taylor αλλά και οι δηλώσεις του περί… σωτηρίας της rock μουσικής, ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που αποτέλεσε τον εύκολο στόχο για το rock κοινό.

Πρέπει όμως να παραδεχθούμε, ότι άσχετα με την ποιότητα του αποτελέσματος, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κιθάρες που δεν προέρχονται από μπάντες με 30 και 40 χρόνια καριέρας στην κορυφή των charts στην Αμερική και αυτό από μόνο του μπορεί να φέρει νέο κοινό στο είδος.


Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!

Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ