Οι Priest του KK επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και τραγούδια spin-off των Judas

Roxx |
kks priest

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι KK’s Priest είναι ξανά εδώ με νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και το πρώτο single να είναι ήδη διαθέσιμο. Ο τίτλος της νέας δουλειάς, που αποτελεί ξανά αποτέλεσμα της συνεργασίας του KK Downing με τον Tim Ripper Owens, είναι The Sinner Rides Again και αυτή δεν είναι η μοναδική αναφορά σε τραγούδι των Judas Priest (με τους οποίους και οι δύο, έχουν φυσικά παρελθόν).

Και One More Shot At Glory (το πρώτο single) έχουμε και Sons of the Sentinel έχουμε, ενώ το άλμπουμ περιλαμβάνει συνολικά εννέα τραγούδια. «Για να συνεχίσω την κληρονομιά της παραδοσιακής rock και metal μουσικής στην οποία είχα την τύχη να είμαι μέρος για περισσότερα από 50 χρόνια, το «The Sinner Rides Again», δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τον ακροατή σε ένα ταξίδι που βασίζεται εξίσου στην αλήθεια και τη φαντασία. Αυτά τα τραγούδια επιτρέπουν στη φαντασία όλων των οπαδών αυτού του υπέροχου είδους μουσικής να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να ενωθεί μαζί μας για να συνεχίσουμε την εμπειρία της heavy metal στο μέλλον» δήλωσε ο KK Downing.Να τονίσουμε ότι το συγκρότημα έχει προγραμματίσει και μερικές εμφανίσεις, κυρίως στην Αγγλία και πως θα είναι ενδιαφέρον να τους δούμε από κοντά, αφού σίγουρα τα τραγούδια των Judas Priest από την εποχή του Ripper δεν έχουμε άλλο τρόπο να ακούσουμε live.

“The Sinner Rides Again” track listing:

01. Sons Of The Sentinel
02. Strike Of The Viper
03. Reap The Whirlwind
04. One More Shot At Glory
05. Hymn 66
06. The Sinner Rides Again
07. Keeper Of The Graves
08. Pledge Your Souls
09. Wash Away Your Sins


Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ