Ποια εισιτήρια των Iron Maiden τελειώνουν άμεσα
Music

Ποια εισιτήρια των Iron Maiden τελειώνουν άμεσα

Σε λιγότερο από 20 μέρες οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχουν δώσει ποτέ στη χώρα μας. Το συγκρότημα φέρνει στο ΟΑΚΑ τη νέα Legacy of the Beast περιοδεία που περιλαμβάνει και τραγούδια από το Senjutsu.

Και μπορεί το γήπεδο να είναι τεράστιο, όμως η δίψα του κοινού για να τους δει από κοντά είναι τέτοια που εξαφανίζει τα εισιτήρια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι, θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε ότι αν θέλετε να έχετε πρώτη θέση στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να βιαστείτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Roxx, στο Pitch A, τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα. Κάντε λοιπόν τα κουμάντα σας για να μην λέτε μετά ότι δεν προλάβατε!

Οι Iron Maiden ξεκίνησαν την περιοδείας τους στα τέλη Μαΐου και συνεχίζουν ακάθεκτοι από τότε γεμίζοντας ασφυκτικά όλους τους τεράστιους χώρους που εμφανίζονται. Η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο heavy metal show που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα, αφού το στάδιο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από συγκρότημα του είδους. Και αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.

Εισιτήρια για την εμφάνιση των Iron Maiden θα βρείτε εδώ.


Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ