Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee
Music

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία των Motley Crue με τους Def Leppard στην Αμερική ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όμως ο Tommy Lee αν και ανεβαίνει στη σκηνή με την υπόλοιπη μπάντα, συνήθως παίζει μόνο τρία τραγούδια και στη συνέχεια τη θέση του παίρνει ο Tommy Clufetos.

Ο ντράμερ των Motley Crue είπε στο κοινό την πρώτη ημέρα της περιοδείας ότι έσπασε τα πλευρά του δύο εβδομάδες πριν την έναρξη, όμως είπε πως το έπαθε. Την απάντηση έδωσε η σύζυγος του μέσω του Snapchat.

«Όλοι ρωτάνε πως έσπασε τα πλευρά του ο Tommy Lee. Θα σας πω. Είχαμε νοικιάσει ένα παλιό σπίτι στο Νασβιλ. Ήταν ένα ωραίο αλλά παράξενο εμφανισιακά σπίτι. Τα σκαλιά της εξώπορτας ήταν πέτρινα και πολύ άνισα, ενώ οι ρίζες από ένα κοντινό δέντρο τα ανέβαζαν ακόμα περισσότερο. Τη μέρα που φεύγαμε ο οδηγός δεν μας βοήθησε με τις βαλίτσες και καθόταν στο αμάξι. Έτσι, ο Tommy προσπαθούσε να κουβαλήσει όλες τις βαλίτσες και έπεσε στα σκαλιά» τόνισε αρχικά η Brittany Furlan που είναι παντρεμένη με τον Tommy Lee εδώ και τρία χρόνια.

«Έσπασε τέσσερα πλευρά. Δεν ράγισαν, ούτε μελάνιασαν, έσπασαν. Ήταν τρελό, βγήκα από το σπίτι και δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει. Ήταν πολύ τρομακτικό. Και την ίδια μέρα πήγε στην πρόβα. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο και ήθελαν να τον κρατήσουν εκεί αλλά δεν έμεινε. Είναι πολεμιστής, δείτε όλα τα τατουάζ του». 

Η περιοδεία των Motley Crue συνεχίζεται και σε πρόσφατη εμφάνιση τους ο Tommy Lee επέστρεψε στη σκηνή για το φινάλε παίζοντας άλλα τρία τραγούδια, κάτι που δείχνει ότι είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ