O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο
Movies

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Η τριλογία του Dark Knight θεωρείται σταθμός στο είδος και ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι για πολλούς ο καλύτερος Batman που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη. Η τελευταία ταινία συμπληρώνει φέτος μία δεκαετία από την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους, ενώ ο ηθοποιός μπαίνει σε λίγες ημέρες στο MCU αφού υποδύεται τον Gorr the God Butcher στη νέα ταινία του Thor.

Μιλώντας στο Screen Rant, ο Μπέιλ, ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια για μία νέα ταινία του Batman με αυτόν πρωταγωνιστή.

«Όχι. Κανένας δεν μου το έχει αναφέρει ποτέ ούτε καν σαν ενδεχόμενο. Κατά καιρούς με προσεγγίζουν και με ρωτάνε αν ισχύουν φήμες ότι μου έχουν προσφέρει το τάδε ποσό, αλλά πάντα λέω ότι δεν ξέρω τίποτα. Γιατί κανένας δεν μου έχει πει τίποτα» τόνισε ο 48χρονος ηθοποιός

«Είχα μία συμφωνία με τον Κρίστοφερ Νόλαν. Είχαμε πει να κάνουμε τρεις ταινίες αν μπορέσουμε. Και μετά να φύγουμε, να μην το παρατραβήξουμε. Στο μυαλό μου θα ήταν ενδιαφέρον αν ο Κρίστοφερ Νόλαν σκεφτόταν ποτέ ότι έχει ακόμα μία ιστορία να πει. Και αν ήθελε να την πει μαζί μου τότε θα το έκανα». 

Προς το παρόν πάντως κάτι τέτοιο μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός, ειδικά από τη στιγμή που ο Νόλαν αποχώρησε από τη συνεργασία του με τη Warner μετά από 20 χρόνια. Ο σκηνοθέτης εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τον τρόπο που χειρίστηκε τις πρεμιέρες των ταινιών η εταιρεία την εποχή της πανδημίας και μετά από 20 χρόνια σταθερής συνεργασίας επέλεξε για την επόμενη ταινία του την Universal.

Αξίζει να τονίσουμε βέβαια, ότι η Warner βρίσκεται πλέον κάτω από νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που θέλει να εκμεταλλευτεί όλα τα βαριά χαρτιά που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ