Ο Paul Di Anno θα τραγουδήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα δύο άλμπουμ των Iron Maiden!
Music

Ο Paul Di Anno θα τραγουδήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα δύο άλμπουμ των Iron Maiden!

Λίγους μήνες μετά τις εγχειρίσεις που έκανε για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα στα δύο γόνατα, ο Paul Di Anno έρχεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και θα παίξει ολόκληρα τα δύο πρώτα άλμπουμ των Iron Maiden με τον Gus G. να τον συνοδεύει στην κιθάρα.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα παίξει στο Gagarin και δύο μέρες αργότερα στο Principal Club Theater. Τα εισιτήρια κοστίζουν 22 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε τις επιφυλάξεις για το θέμα και την κατάσταση που μπορεί να βρίσκετε, δείτε στο στο τέλος του κειμένου ένα βίντεο από την πρώτη του εμφάνιση μετά την επέμβαση, σε φεστιβάλ της Γερμανία στις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτό είναι το δελτίο Τύπου από τους διοργανωτές: 

Το περιμένατε χρόνια και πλέον λίγο πριν φύγει το 2022, γίνεται πραγματικότητα! O θρυλικός Paul Di Anno σε μία βραδιά που θα ερμηνεύσει από την αρχή μέχρι το τέλος τα δύο άλμπουμ του με τους Iron Maiden. 

Όχι δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, άλλωστε η Πρωταπριλιά απέχει κατά πολύ. Ο αγαπημένος αρχικός frontman των Irons θα ερμηνεύσει ΟΛΟ το ομότιτλο “Iron Maiden” άλμπουμ (1980) αλλά και ΟΛΟ το “Killers” (1981) σε μια βραδιά που πολύς κόσμος περίμενε διακαώς για χρόνια!

Και για να το κάνουμε ΑΚΟΜΑ καλύτερο, στο πλευρό του Di Anno θα είναι ο “δικός μας” Gus G., ο οποίος ανυπομονεί να παίξει τα θρυλικά αυτά κομμάτια δίπλα σε έναν από τους ανθρώπους που εκτιμάει περισσότερο στη μουσική βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια!

Και να θυμάστε: IRON MAIDEN’S GONNA GET YOU, NO MATTER HOW FAR!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00


Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ